Cursussen en Coaching

Cursussen & Coaching

Leergang Syntegral Leiderschap

 

Ben je ondernemer of manager en heb je behoefte aan meer wendbare transformatieve kracht?

Word dan een syntegral* leider!

 

Tijdens deze leergang maak je kennis met "the next step" in leiderschap. Je ontdekt hoe je effectief leidt in een (organisatie)context die om contante vernieuwing en loslaten vraagt. Je krjgt inzicht in tools voor innoveren met een goede balans tussen sturen en loslaten. En uiteraard maak je ook de vertaalslag naar je eigen "agile" leiderschapsontwikkeling.

 

De leergang bestaat uit verschillende modulen die los van ekaar te volgen zijn. Meer info.

Opleiding Syntegral Coaching

 

Begeleid jij anderen in hun ontwikkeling? Gebruik dan het Syntegral* Mind coachingssysteem.

Tijdens deze workshop leer je herkennen in welk stadium van persoonlijke ontwikkeling je client zich bevindt en welke tools passend zijn voor verdere groei.

Op zoek naar data en prijzen? Het meeste hieronder is maatwerk.

Stuur voor meer info een mail aan: info@hedwigh.com

Meditatie & Intuïtie

 

Leid jij ook een veeleisend bestaan? Om effectief en gezond te blijven in de dynamische wereld van vandaag zijn een ontwikkelde geest en "time-out vaardigheden" essentieel.

 

Tijdens MI sessies leer je verschillende technieken toe te passen uit een breed spectrum van Oosterse en Westerse tradities.

 

Ca. 3 wekelijkse bijeenkomsten op donderdagavond van 1 of 1.5 uur. Kosten voor 10 lessen resp. 80 of 130 euro incl btw.

 

Proefles is mogelijk.

Syntegral Coachingssessie

 

Wil je liever 1-op-1 met je eigen persoonlijke ontwikkeling aan de slag? Dat kan. Op basis van het Syntegral* Mind coachingsysteem krijg je hulp bij het maken van jouw next step naar meer innovatief succes en 21st century transformatieve wendbaarheid.

*Syntegral Mind Framework is ontwikkeld door Hedwigh Verbruggen-Letty op basis van de meest vooruitstrevende modellen voor mens- en leiderschapsontwikkeling en innovatieve groei.

Leadership Development Assessment

 

Wil je diepgaand inzicht in jouw syntegral ontwikkelstadium en maatwerk advies over de tools die het beste passen bij jouw ontwikkelspad? Maak dan het "Leadership Development Assessment" en laat een persoonlijk profiel opstellen.

 

Je krijgt - op basis van de meest vooruitstrevende inzichten op gebied van post-conventionele identiteitsontwikkeling - een stadiumprofiel dat het hoogst (inter-rater)gevalideerde en meest betrouwbare is dat op dit moment bestaat.

 

CONTACT

+31 (0)6-54760958

Hedwigh op Social media

© Copyright. All Rights Reserved.