Boeken

Boeken

Bijzondere mensen over hun weg naar Authenticiteit

door H. Verbruggen-Letty

ISBN/EAN: 978-90-815081-0-0

Vanuit haar onderzoek naar de betekenis van authenticiteit in leven en werk, interviewde Hedwigh Verbruggen-Letty een aantal succesvolle mensen uit het bedrijfsleven, de politiek, de zorg en de wetenschap. Professionals en leiders die door hun omgeving als authentiek worden ervaren.

 

Ze ontmoette inspirerende mensen, die elk op een geheel andere wijze authentiek bleken te zijn. Spontaan en openhartig vertelden ze over zichzelf en hun beleving van authenticiteit. Over de wijze waarop ze, ondanks de veeleisende omgeving waarin ze werken en zaken doen, toch wezenlijk zichzelf blijven.

 

In dit boekje deelt ze de inspirerende gesprekken die ze met hen had, over het “eigen wijze” denken en leven van deze bijzondere mensen.

 

"Bijzondere mensen over hun weg naar Authenticiteit" is GRATIS aan te vragen via info@hedwigh.com

Het Nieuwe Werken,... van dromen naar doen!

door H. Verbruggen-Letty

(co-auteur M. Thunnissen)

ISBN/EAN: 978-90-815081-1-7

 

Samen met co-auteur Marian Thunnissen schreef Hedwigh Verbruggen-Letty "Het Nieuwe Werken, van dromen naar doen".

 

Het boek is verschenen naar aanleiding van een learning event waar organisaties als E-Office, FutureCenter van de Belastingdienst, Microsoft, Rabobank en SNS Reaal hun ervaringen deelden over Het Nieuwe Werken.

Tevens wordt een uitgebreide uitleg gegeven over de betekenis van Het Nieuwe Werken en de kanttekeningen erbij. Het boek is opgesteld volgens de opzet van het learning event en kan opgepakt worden als leidraad om zelf met HNW aan de slag te gaan. Een van de deelnemers deelt de ervaringen met HNW, een paar maanden na afloop van het event.

 

"Het Nieuwe Werken, van dromen naar doen!" is GRATIS aan te vragen via info@hedwigh.com

CONTACT

+31 (0)6-54760958

Hedwigh op Social media

© Copyright. All Rights Reserved.